Pup price on 2017 is x€ excluding shipping, extra vaccinations, paperwork and flight crate. Ask for details - we do ship internationally. All pups are leaving several times de-wormed, microchipped, well sozialized and vet inspected.

Pennun hinta 2017 on x€ josta varausmaksuna peritään 300€ (varausmaksua ei palauteta vaan varaus on sitova vaikka ostaja sen yksipuoleisesti peruisi). Kennelillä on oikeus purkaa varaus yksipuoleisesti. Loppusumma suoritetaan käteisenä pentua noudettaessa. Osamaksu -vaihtoehtoa ei ole, osamaksusopimuksia saa siihen perehtyneiltä liiketoimijoilta.

Pentu luovutetaan noin 8 viikon iässä - poikkeuksena jos sen fyysinen kunto tai kehitys ei ole luovutusta varten hyvä. Pentu rekisteröidään kennelin toimesta A.B.R.A.:n. Pentu on lähtiessään uuteen kotiin sosiaalistettu lapsiin, muihin koiriin ja muihin eläimiin (esim. kanat, lampaat, kissat). Pennut madotetaan useasti, sirutetaan ja tarkastetaan eläinlääkärin toimesta ennen luovutusta. Pennun mukana luovutetaan hoito-ohjeet sekä pentupakkaus (sisältö vaihtelee).

Jos pennussa esiintyy todistettavasti perinnöllinen vika (esim. lonkkavika / FCI arvo E tai kyynärvika) ennen kahden vuoden ikää - tilalle luovutetaan uusi samaa sukupuolta oleva pentu. Rahallista korvausta ei makseta. TUTUSTU TAKUUEHTOIHIN PAINAMALLA TÄSTÄ.
2017 pentueesta enää pentuja vapaana.

Seuraava pentue suunnitelma näillä näkymin syksyllä 2018. Jos olet kiinnostunut omasta Johnson linjaisesta perheen jäsenestä ota hyvissä ajoin yhteyttä jotta saat nimesi jonotus listalle.

No pups available, next planned breeding Autumn 2018.